Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

(Utsatt) Sjokkvarieté på Chat Noir – Kjell Aukrust i100!

mars 22, 2020. kl. 19:00 - 21:30

560 kr

KORONA UTSETTER AUKRUST-FEIRING PÅ CHAT NOIR!

Det er med tungt hjerte alle vi som jobber med arven etter Kjell Aukrust må meddele at vi på grunn av smittefaren i et tettpakket Chat Noir, hvor 100-årsfeiringen av Kjell Aukrust skulle funnet sted 22. mars, blir utsatt inntil det foreligger et klarere bilde av Koronavirusets utbredelse i hovedstaden.

Dette skal jo være en kveld der vi vil feire og hedre Kjell Aukrust – samt vise hans mange fasetter, som det gode mennesket og den unike multikunstneren han var. En kveld der publikum både blir minnet om hvorfor de elsker Kjell Aukrust – og forhåpentligvis også får se ham fra nye sider. Det skal være en kveld med både morsomme, lune, fantasifulle – og noen mer dyptgående seanser som gir rom for ettertanke. Kjell Aukrust selv ville ikke ønsket at de som kommer for å feire ham, deriblant Hans Majestet Kong Harald og Dronning Sonja, skal være urolige for smittefare eller i verste fall utsettes for smitte i sal eller foajé på en kveld som dette.

Vi skal etterhvert finne et annet tidspunkt for denne fantastiske forestillingen vi har planlagt. Da ønsker vi selvsagt å få med oss alle de som nå var klare for å bidra på scenen med å synge, fortelle, spille kjente og kjære scener, holde taler og fremføre merkverdige og minneverdige innslag, deriblant Sigmund Groven, Kari Simonsen, Toralv Maurstad, Øystein Dolmen, Herborg Kråkevik, Atle Antonsen, Ingrid Vollan, Petter W. Schjerven, Harald Stanghelle, Flåklypa Orchesteret, Kjetil Bjerkestrand, Knut Nærum, Solveig Kloppen og Ivar Nergaard!

Alle billetter som er kjøpt, vil fremdeles gjelde for det kommende arrangementet. Alle gjester vil bli invitert på ny. Alle henvendelser rundt denne avgjørelsen, som er tatt av styret i Aukrust AS, sendes til kjell-erik@aukrust.no.

Med vennlig og vemodig hilsen, på vegne av Aukrust AS
Kjell-Erik Nordahl
Daglig leder

Detaljer

Dato:
mars 22, 2020
Tid
19:00 - 21:30
Kostnad:
560 kr
Kategorier for Arrangement:
, ,

Arrangør

Chat Noir
Telefon:
+4781533133
E-post:
billetter@chatnoir.no
Hjemmeside:
www.chatnoir.no

Sted

Chat Noir
Klingenberggata 5
Oslo, 0161 Norge
+ Google-kart
Telefon:
+4722832202
Hjemmeside:
https://chatnoir.no