Flaklypa Aukrustsenteret

Lokale mattradisjoner står sterkt i Nord Østerdalen. Her kan man få en ekte smak av fjellmat fra levende bygde- og setersamfunn. I vår egen Solans kafè får du kvalitetsmat fra lokale råvarer, og legger du til noen timer ekstra i oppholdet kan du få bli med på selve matproduksjonen. Kombiner gjerne med en tur langs Nasjonal turistveg Rondane hvor mange av produsentene holder hus.

Fjellregionen er blitt en nasjonal merkevare innen lokalmat, med blant annet produsenter som Rørosmat og Rørosmeieriet. Destinasjon Røros arrangerer også lokalmatsafari til åpne setrer og lokalprodusenter i Fjellregionen.

Blant produsentene i området er:

Åpningstider Flåklypatoppen

Neste tur til månen: sommer 2018

Åpningstider Aukrustsenteret

Aukrustsenteret er åpent i vinterferien og i påsken:

Vinterferien:17. februar-4.mars kl.10-16
Påskeferien: 23.-28. februar og 1.-2.april kl.10-16

Sesongåpning på Aukrustsenteret er 5. mai
Velkommen!

Del galskapen

#aukrustsenteret

Været på Alvdal

Fredagkl.14:00-18:00-3°
Lørdagkl.12:00-18:00-7°