Flaklypa Aukrustsenteret

Overnatting

30 km fra Aukrustsenteret finner du Savalen Fjellhotell & Spa. Gjennom 45 år har familien Hektoen utviklet den gamle Savalen Turisthytte til et moderne og attraktivt fjelhotell i naturskjønne og idylliske omgivelser på Savalen i Nord-Østerdal.

Rett på andre siden av riksvei 3 finner du Taverna hotell. Her finner du rom til en fornuftig pris, og du bor kun et steinkast unna Flåklypatoppen.

Langodden gard ligger like ved Glåma 10 km sør for Alvdal sentrum. Garden er typisk for distriktet med mjølkeproduksjon og skogsdrift. Uteleiehyttene og campingplassen har nær tilknytning til garden.

Gjelten Bru Camping ligger idyllisk til ved elva Folla i Alvdal.Rolig familiecamping med 13 hytter, 45 punkter el. opplegg for bobiler og campingvogner.

Sandli overnatting tilbyr rimelige og hjemmekoselige hytter og rom, kun 800 meter fra Aukrustsenteret og 200 meter fra togstasjonen.

Romsdalssetra ligger i Einunndalen, som er en av Norges lengste seterdaler med fortsatt aktiv setring. Kafèen på Romsdalssetra er innredet i det ombygde fjøset, og har plass til ca 50 personer. Her serveres seterkost.

Setra ligger i Høstdalen i Alvdal vestfjell på ca 850 moh. Høstdalen er ei aktiv setergrend med flott utsikt til Sølnkletten og Rondane. Her kan du oppleve stell av dyr og servering av tradisjonell seterkost, og i seterhusene er det i alt ti sengeplasser.

Koselig overnatting i hytte med eget lekestativ og grillhytte til leie på Alvdal. Kun noen km nord for Alvdal sentrum langs riksvei 3.

Etter en lang og spennende romferd kan det være behov for å koble av i rolige omgivelser. Det finnes flere hytter og setrer til utleie i nærheten av Alvdals flotte natur.  Et trivelig avbrekk for nyutdannede Flåklypa-astronauter.

Åpningstider Flåklypatoppen

Neste tur til månen: sommer 2018

Åpningstider Aukrustsenteret

Aukrustsenteret er nå stengt, men det er ikke lenge til du kan besøke oss igjen!

Vinterferien:17. februar-4.mars kl.10-16
Påskeferien: 23.-28. februar og 1.-2.april kl.10-16

Sesongåpning på Aukrustsenteret er 5. mai
Velkommen!

Del galskapen

#aukrustsenteret

Været på Alvdal

Søndagkl.21:00-00:00-10°
Mandagkl.12:00-18:00-9°