Arrangement

Kanskje den beste dagen i sommer?

Som et lite miniØya i Nord-Østerdalen ønsker Kalvstock å være et spennende tilbud for alle barn. Ta med deg mamma og pappa, bestemor og bestefar, søsken og alle andre du finner på din vei, til Aukrustsenteret den 14 juli. Man kan også kombinere med et besøk på senteret. Da er det bare å kjøpe kombibillett.

Er du glad i musikk? Kom og hør dyktige musikere synge og spille fjollete, tullete, fengende og kule sanger. Ikke for de voksne, men for deg. Tullkattesnutene og Bare fjas og Blågras er klare! Etterpå kan du gå i rytmelavvoen og fortsette med å lage din egen musikk, eller prøve ut ulike instrumenter.

Kjøp kombobillett til både Kalvstock og Aukrustsenteret her!

 

5. mai åpner Aukrustsenteret for sesongen, og det er planlagt en forrykende åpningshelg. Søndag 6. mai blir det offisiell sesongåpning med to utstillingsåpninger, sceneshow  og muligheten til å lage sin egen romreise-oppfinnelse. Aukrustsenterets egen utstilling «Solan på gassen» åpnes kl 10.30. Utstillingen tar for seg Kjell Aukrusts forkjærlighet for fremkomstmiddel, fart og spenning. Gudleik Knotten har bidratt med en trafikksikker guide til utstillingen for alle senterets gjester. Kl 11.30 blir det utstillingsåpning med Øistein Blyant, og kl 13.00 starter han sitt sagnomsuste sceneshow.

Øisteins tar med seg blyanten sin og lager tegneopplevelser for hele familien i sommer! Opplev hans forrykende show, utstilling og ikke minst lær deg noen smarte tegnetriks i Øisteins tegneaktivitetsrom!
Velkommen til sceneshow og utstillingsåpning 6. mai!
Kjøp billett til Øistein Blyants forrykende show her!

På Aukrustsenteret kan hele familien kose seg med artige aktiviteter, oppfinnelser, Kjells fantastiske tegniniger og filmfremvisninger i Flåklypasalen.Nå kan du også bli med på KONKURRANSE!

Ta med familien på eventyr i sommer! Bli gruveslusk i Folldal Gruver, Islandshestrytter på Kvistli Ridesenter, Flåklypa-astronaut på Aukrustsenteret og nisselærling på Savalen Fjellhotell og Spa. Alt innenfor en times kjøring fra hverandre!Les og lær om familie-eventyret her!

Kalvstock er Livestock for de minste - en helt egen festival for barn og barnefamilier spekket av musikk og aktiviteter.

14. juli kommer Tullkattesnutene og Bare Fjas og Blågras til Kalvstock på Aukrustsenteret. Det blir også klatring, rafting på Glomma, teater, yoga, musikkverksted og mange flere aktiviteter. 

Les mer om Kalvstock her

Åpningstider Flåklypatoppen

23. jun - 29. jun  kl 10-16
30. jun - 12. aug  kl 10-18
13. aug - 19. aug  kl 10-16

Lør+Søn i uke 34-41 kl 10-16

Åpningstider Aukrustsenteret

5.mai - 29. juni     kl 10-16
30.juni - 12. aug  kl 10-18
13.aug - 14. okt    kl 10 - 16

Del galskapen

#aukrustsenteret

Været på Alvdal

Torsdagkl.15:00-18:0015°
Fredagkl.12:00-18:0016°