Arrangement

Kanskje den beste dagen i sommer?

Som et lite miniØya i Nord-Østerdalen ønsker Kalvstock å være et spennende tilbud for alle barn. Ta med deg mamma og pappa, bestemor og bestefar, søsken og alle andre du finner på din vei, til Aukrustsenteret den 14 juli. Man kan også kombinere med et besøk på senteret. Da er det bare å kjøpe kombibillett.

Er du glad i musikk? Kom og hør dyktige musikere synge og spille fjollete, tullete, fengende og kule sanger. Ikke for de voksne, men for deg. Tullkattesnutene og Bare fjas og Blågras er klare! Etterpå kan du gå i rytmelavvoen og fortsette med å lage din egen musikk, eller prøve ut ulike instrumenter.

Kjøp kombobillett til både Kalvstock og Aukrustsenteret her!

 

 

Liker du teater? Karius og Baktus besøker Flåklypasalen kun denne ene dagen akkurat kl. 10.30. De små tanntrollene har tenkt å hakke i tennene til Jens slik at han jamrer seg resten av uka. Men de trenger tenner i salen som de kan flykte inn i når tannbørsten kommer.

Bruker du å bli sulten når du har det gøy? Da kan du kjøpe deg noe godt å spise, eller kanskje en smoothie høres bra ut. Fyll dessertmagen med is, eller kanskje med sukkerspinn?

Vil du leke og finne på morsomme ting? Hele festivalområdet vil være spekket av aktiviteter for små og store. Seil nedover Glomma som en sjørøverkonge. Fisk en ørret. Ta med deg ei gammel t-skjorte, og lag et bærenett bare ved hjelp av ei saks. Bli “brennmerka” med Kalvstock-logoen. Spill Giga-Jenga og vær den beste til å lirke ut klossene. Bli malt i ansiktet som en løve, eller kanskje en sommerfugl. Hopp i høyet, eller kos med dyra. Skjer det mer? Så klart, men noe må jo spares til festivaldagen.

Vi håper å se akkurat deg der. Vi ses!

Åpningstider Flåklypatoppen

23. jun - 29. jun  kl 10-16
30. jun - 12. aug  kl 10-18
13. aug - 19. aug  kl 10-16

Lør+Søn i uke 34-31 kl 10-16

Åpningstider Aukrustsenteret

5.mai - 29. juni     kl 10-16
30.juni - 12. aug  kl 10-18
13.aug - 14. okt    kl 10 - 16

Del galskapen

#aukrustsenteret

Været på Alvdal

Tirsdagkl.12:00-18:0026°
Onsdagkl.12:00-18:0023°